Soms vraag ik me wel eens af waar ik alle tijd vandaan moet halen. Tot ’s avonds laat ben ik bezig. Is het niet de was draaien, dan is het wel het opruimen ervan, administratie doen en meer van dat alles. Bloggen is er vaak niet eens meer bij. In de kleine en late uurtjes wil er nog wel een beslommering getikt worden, voor de continu aanvoer van roerselen, hoe graag ik ook zou willen, heb ik de afgelopen dagen geen moment vij voor kunnen maken. Althans, het was mijn keuze. Is nu vrijdagochtend, zomaar een vrije dag, voor een bijzonder weekend: Het vaderweekend! Al een lustrum traditie, ik met de koters een weekend op rak. Tassen vol chips, cola en bier. Mijn kinderen zien groeien, terug kijken op een heel jaar, genieten van hun lach, plannen maken voor het volgende en vooral helemaal niks hoeven en doen! Dit jaar op de fiets. Tentje achterin het karretje, helemaal geweldig. Bossen en heide; hier komen de haanappeltjes………