Een klein zinnetje spookt al de hele dag door mijn hoofd. In een nummer van Kasabian wordt gezongen over ‘Horny snacks’. Tenminste ik denk dat ik dat hoor,  ik wil dat ook horen. Zoiets als de wens der gedachte. Onderweg naar mijn werk, fietsend langs de Maas zing ik mee. De rest van de dag probeer ik me hiervan een voorstelling maken. ‘Horny snacks’; ik zie ronde billen om in te bijten, borsten om vast te pakken, tepels om aan te zuigen. ‘Horny snacks’ een vergadering wordt ineens heel spannend, collega’s worden heel anders waar genomen, een storing gezien als een uitdaging. Beetgaar en blikkende blozen. De super wordt een speeltuin en zelfs de blokker krijgt uitstraling.

De doktersassistente knipt de hechtingen uit mijn elleboog. Ik schreeuw het uit van de pijn.  Weg ‘Horny snacks’

Ik pak maar een mariaatje bij de thee om aan te knabbelen :)