Vriend Pieter is vandaag jarig. Hij heeft bij mij een speciaal plekje. Mijn drinkebroer, maatje in de bossen en aanhoorder van mijn roerselen des levens. Een behoorlijke wissel op een vriendschap. Soms zien we elkaar bewust een aantal weken niet, ontlopen we elkaar op school als we de koters weer eens voor de bel aangekleed en gevoed hebben, maar zoeken we elkaar op wanneer we voelen dat er ruimte is.

Een aantal jaren heb ik gezocht naar dat ene boek dat ik verslonden heb, en nog steeds regelmatig uit de kast neem om me mee te laten voeren in een mooi document. Het was uitverkocht en werd niet meer gedrukt, niet bestelbaar etc. Kon het voor hem niet meer krijgen. Om me heen hoorde ik de verhalen en ieder had er wel zijn of haar eigen verhaal bij. De vraag bleef staan en kon het via internet 2e hands bestellen (lang leve BOL). 

Iedere keer wanneer mijn ogen de regels volgden gingen mijn gedachten naar hem uit. Ik vind hem wel een beetje een Chris, op zoek naar zijn roots, op zoek naar antwoorden.

Ik stuur hem hier mee op weg, met mijn boodschap; GO 4 IT!

En route Pieke, route 46

Gefeliciteerd!