Wakker worden Bram, hey wordt eens wakker!

Ik knijp mezelf nog eens, waar ben ik? Heb ik het echt goed gehoord?

“Wie van de dames komt voor een anusbleek?”

Echt, ik mag dan een hele vent zijn, maar deze woorden doen me even slikken. Waar hebben we het over? Nieuwste rage vanuit de states; de Michael Jackson rosette, om er jonger uit te zien. Voor wie???????? Stel al droeg ik een string, dan liep ik toch niet de hele dag met mijn kont te showen, of wanneer ik een hond was mijn reet te likken. Voor wie doen ze het?

Soms heb ik het gevoel dat ik in het diepe veilige zuiden in een oase van betrekkelijke rust woon. Een soort bakering, ver weg gestopt. Waar riviertjes nog kabbelen en Sinterklaas met zijn wonderschone pieterinnen mij groet wanneer ik voorbij draaf . Maar…… wanneer ik nietsvermoedend in de plaatselijke bioscoop de eerste zin in de voorfilm hoor; “Wie van de dames komt voor een anusbleek?” bekruipt mij de gedachte dat ook hier is doorgedrongen dat we van geiligheid niet meer weten wat we nu nog moeten verzinnen. Wat is het volgende? Volledige beharing, of een sinterklaassikje over de venusheuvel, een geimplementeerde pikschurft robot; voor eeuwige jeuk en trek? Kriebel, volgens mij zovele fantasien en gedachten als zielen.

Maar zeg nu zelf; kun je aan je krans zien hoe oud je bent?

“Even kijken schat, ja hoor ik zie het, je bent weer een dag ouder!”

“Shit, morgen mijn poepertje weer bleeken poepie, haal jij bij de drogist een potje? En neem gelijk een grote pot uiervet mee, kunnen we lekker soppen………”