Weer in training! Langs de buitenkant van Maastricht hard gelopen. Redelijk maf gezien het late en duistere uur op de zondagavond. Maar wat voelde het goed. Mijn lijf gloeit en wat een rust is er ontstaan. De aanstichters hebben me zo gek gekregen, de diesel van Paul U en de gladheid van Will. Veel met Will gesproken  en gelachen afgelopen week. Hij is volop aan het trainen en maakt me iedere avond gek met sms. Het is de kif om niets te doen.  Vanavond heb ik een paar hele slechte weken van me afgelopen, iedere kilometer die ik vrat verluchte ik mijn hoofd. Een geestelijke ontslakking en bergen drap achter gelaten op de straat. Liters alcohol, een dozen chocolade, vet en mayo, zakken brood, ruzie en slechte zin. Op eieren sloop ik door het huis, huishouden, koters en werk. Een aaneenschakeling en een vrije val neerwaarts. Nu de kentering, tijd voor mij……..

Ik lees net dat ‘into the wild’ pas in 2008 in de bios komt.