Ik kon het vandaag niet laten en zocht de rust en vergetelheid in mijn nieuwste ontdekking! Achter het glas in de vissekom staan 5 kleurige noviteiten. Ik leid in de organisatie een zwervend bestaan. Als nomade verdien ik de kost door overal achter aan te rennen. Nergens een geaardheid, nergens een plek voor mezelf. Ik leur met mijn laptop tussen twee gebouwen en door het wireless lan ben ik zo mobiel als we pretenderen te zijn. Ik logeer dan eens bij Will, ouwehoer bij Raoul of flirt met de blonde. Het secretariaat zwaait me enthousiast na en bestookt me met mail of ik me dan toch echt wil houden aan de afgesproken bila’s. Ik duik snel weer onder en overleef in peeskamertjes of in de kantine. Allemaal kennen ze intussen mijn rode onopvallende tas.

“bent u postbode, vader van Toop?” vraagt een klasgenootje

Vandaag loopt een nerd met me mee in, zoals hij zegt, in de zesde versnelling. “wat loop je toch altijd hard, ik zie je altijd rennen….”

Maar ik heb het vandaag gevonden; hier ontstaan grootse dingen en ontsnappen machtige zaken uit mijn brein. Mijn werkkamer…………..

 hpim0063.jpg