Stoeptegel staat met zijn neus tegen het koude glas naar buiten te kijken. Gedachteloos, wat moet je anders? Op zijn mobiel leest hij het laatste HR nieuws voor het MT. Meer beweging, meer interactie, flexplekken. Personeel moet meer van hun plek, socializen bij de automaat. Hoe krijg ik die nerds van hun plek?

Badmuts haalt koffie, het derde bakkie inmiddels. De boys van de gang kijken haar weer na. Stoeptegel draait zijn hoofd om en ziet de hoofden van de verrekte nerds van achter hun scherm geil naar de billen van Badmuts staren.
Langzaam valt het kwartje.

Door haar gang door de gang komen die nerds nog eens achter hun scherm vandaan. Bewegingstherapie. Normaal zijn ze honk- en schermvast en vastgeplakt op hun stoel,  binnen armbereik van cola, snickers en zure bommen. De kortgeroktheid van Badmuts zorgt enigszins voor lichamelijke inspanning.
Buiten de dagelijkse inspanningen van 3 x schijten, 8 x koffiehalen, 1 lijntje op de wc en 20 sigaretten onder het afdakje moet er meer beweging zijn. Moet wel op te pimpen zijn tot 0.8 fte.
Ruw uit zijn overpeinzingen gehaald kijkt hij naar de borsten van Badmuts. In haar hand heeft ze een mok koffie voor Stoeptegel.
‘Hiero’ kirrend geeft ze hem zijn koffie.
‘Zeg’ zegt hij tegen ze; ‘als jullie morgen eens soberder gekleed gaan, wat spannender zeg maar. Wat vinden jullie daarvan?’
‘Nou meneer Stoeptegel’ kirt Badmuts ‘wat stelt u voor?’
In zijn gedachten worden een aantal suggesties zonder gene afgespeeld. Hij kijkt naar buiten, het sneeuwt.
‘Veel bloot juffrouw Badmuts’
‘Oei, mijnheer Stoeptegel, wat gaat u doen?’
‘Nou ik niet, juffrouw Badmuts. De jongens van de gang’
‘Oei mijnheer Stoeptegel, een echte gangbang. Jammie’

‘Ja Badmuts, ik ben bang, ik ben bang……